Iedereen Einstein Festival 2019 in Rotterdam Noord

Wat was het afgelopen jaar een mooie editie! Bekijk voor een impressie de foto’s.

We zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de volgende editie. Deze staat gepland rond Hemelvaart op 19, 20 en 21 mei 2020. Heb je nog een goed idee voor het programma of ken je iemand die helemaal enthousiast is over zijn of haar vak, neem dan contact met ons op.

Dinsdag 19 mei is een dag speciaal voor scholen. Wil je met je klas komen, laat het ons weten en stuur een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Over iedereen Einstein

Iedereen Einstein, festival van wetenschap en techniek, zijn een aantal inspirerende dagen voor kinderen vanaf 6 jaar en ouders (s) vol spannende workshops en indrukwekkende hoorcolleges.
Wetenschap klinkt vaak als ‘ver weg’ en ‘niet voor mij’ maar we maken er de hele dag volop gebruik van. Met dit project willen we kinderen laten ontdekken en ervaren hoe leuk wetenschap en techniek is en dat het dichterbij is dan ze misschien denken.

Vriend van Iedereen Einstein

Wordt Vriend van Iedereen Einstein, klik op het lampje en verblijd ons met een donatie. Dan zorgen wij voor een mooi programma waar jij hopelijk weer blij van wordt.

BLIJF OP DE HOOGTE

Like onze Facebookpagina dan blijf je op de hoogte van het programma voor Iedereen Einstein. Tot ziens!

facebook

icoon vrienden einstein mettekst