‘Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal’

--- Albert Einstein

Dank jullie wel!

Bedankt allemaal voor jullie komst naar onze feestelijke 5e editie van Iedereen Einstein in Rotterdam Noord! De foto’s vind je hier. Op naar 2019

Workshops

Wil je liever niet wachten tot de volgende editie dan is er goed nieuws. Een aantal Iedereen Einstein workshops kunnen we nu ook bij jou op school of op de BSO komen geven. Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

over iedereen Einstein

Iedereen Einstein, festival van wetenschap en techniek, zijn een aantal inspirerende dagen voor kinderen vanaf 6 jaar en ouders (s) vol spannende workshops en indrukwekkende hoorcolleges.
Wetenschap klinkt vaak als ‘ver weg’ en ‘niet voor mij’ maar we maken er de hele dag volop gebruik van. Met dit project willen we kinderen laten ontdekken en ervaren hoe leuk wetenschap en techniek is en dat het dichterbij is dan ze misschien denken.

Vriend van Iedereen Einstein

Wordt Vriend van Iedereen Einstein, klik op het lampje en verblijd ons met een donatie. Dan zorgen wij voor een mooi programma waar jij hopelijk weer blij van wordt.

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Like onze Facebookpagina dan blijf je op de hoogte van het programma voor Iedereen Einstein. Tot ziens!

facebook

icoon vrienden einstein mettekst