Welkom!

Helaas, Iedereen Einstein 2016 is voorbij…

Iedereen Einstein, festival van wetenschap en techniek landde voor de derde keer in ’t Klooster in Rotterdam Noord. Op 16 t/m 18 mei 2016 konden kinderen samen met hun ouders weer genieten van indrukwekkende demonstraties en interessante proefjes. De boswachter kwam op bezoek, je kwam te weten hoe je gehoor werkt, je kon biologisch afbreekbaar plastic maken, krabbelrobots bouwen, quizzen bij de KennisKistenQuiz, meedoen aan de Lego Challenge, proefjes doen, ontdekken hoe luchtdruk werkt, megaconstructies bouwen en voelen hoe koud een wolk is.

Voor scholen

Nieuw dit jaar was dat we op dinsdag 17 mei een dag speciaal voor scholen organiseerden. Vanwege de positieve reacties, gaan we dat volgend jaar weer proberen.

Volgend jaar weer?

Was je er dit jaar bij en zou je volgend  jaar weer naar Iedereen Einstein willen, laat het ons weten. Vond je het leuk? Leerzaam? Zijn er dingen die volgend jaar echt op het programma moeten, of heb je andere suggesties die Iedereen Einstein nog leuker kunnen maken? Dan horen we dat graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Video Iedereen Einstein

Vriend van Iedereen Einstein

We zoeken nog vrienden! Wil je vriend worden van Iedereen Einstein, klik dan op het lampje.

BLIJF OP DE HOOGTE

Like onze Facebookpagina dan blijf je op de hoogte van het programma voor Iedereen Einstein. Tot ziens!

facebook

icoon vrienden einstein mettekst